måndag, mars 27, 2006

En hyfsat hektisk helg är över. Det började i torsdags med ett orkesterrep. Efter det åkte vi iväg till busstationen och plockade upp min kompis Sara som kom på besök från Umeå. Roligt att träffa en gammal klasskompis från gymnasiet! Vi spenderade fredagen med att äta sushi och att traska på stan. Det var marknad, och enligt Sara så måste man köpa lakritsremmar på marknader. Nog för att jag tycker att lakrits är väldigt äckligt, men en bild blev det av det iallafall:

sara

Resten av helgen gick åt till orkesterrep och konserter. Jag var inte sådär jätteförtjust i musiken som vi spelade, men konserterna gick hyfsat bra iallafall.

konsertprogram

Fick förresten min hårtork igår. Värsta hightech-hårtorken med keramikplattor och grejs! Så nu blir det kattbad ikväll, så kanske vi kan få katten torr innan han hinner sätta i sej allt löst katthår som lossnar när man badar honom. Som han sedan kräks upp i små söta hårbollar, gärna precis där man kliver och gärna på mysiga mattor. Så här ser monster-torken ut iallafall:

tork

Caspar tycker att den verkar farlig när den låter, men det är ganska mysigt med det varma som kommer ut ur den. Dessutom luktar den gott tycker han.

Inga kommentarer: